MINDFULNESS-KURSER 2024

Mindfulness og energibevidshed i naturen

Fordybelses-fredage

Vi er oprindeligt forbundet med naturen og søger derud, når vi har brug for pause, stilhed, væren, frihed, glæde og fred. Dybest set en længsel efter at være os selv, finde ro og være i kontakt med den vi virkelig er. I den tid vi lever i med store forandringer, søger mange mennesker dybere kontakt til det naturlige, det enkle og noget noget større….

På denne kursus-dag, får du mulighed for at fordybe dig i kontakten til dig selv igennem naturen. Det at være flere mennesker sammen, forstærker oplevelsen, samhørigheden og glæden i at dele energi. Igennem guidede kropslige nærværsøvelser, energiøvelser og meditationer, får du mulighed for at finde kontakt og jordforbindelse i naturen. Vi vil gå på opdagelse i naturens liv og den healing sker, i at forbinde dig og være lige nu. Herigennem opleve veje til indre fred med det der er.

Alt efter vejret vil dagen vil foregå mest ude på min store skønne naturgrund og i skoven/engen omkring med små søer, og også indendørs i nærværs-hytten. Jeg vil komme med korte oplæg, og vi vil sammen lave øvelser og meditationer. Vi vil arbejde med Meditation, Shamanisme, Yoga, Qigong, Frisættende bevægelse og Dybdeafspænding. Øvelserne giver inspiration og hjælp til dybere kontakt til din indre natur og den ydre. Du vil undervejs få stunder til at være alene i selvfordybelse i naturen.

Der vil blive en frokostpause. Medbring egen frokost og praktisk bevægelsestøj til inde og ude.

Jeg sørger for kaffe, te og snacks.

Dato:  Fredag d. 21.juni

Tid:  Kl. 10.00-15.30

Pris:  900.-kr. 

Deltagerantal:  max 7 personer

Tilmelding:  Betaling på konto 8147 0001754483

Kvindecirkel i naturen

Din sjæls udviklingsvej”

Aldersgruppe 22-40år
Et kursus i selvudvikling, selvindsigt og selvhealing –
igennem mindfulness, spiritualitet & kommunikation.

Selvudvikling er at finde ind til din sjæls udviklingsveje. Bevidstgøre og åbne ind til dine unikke kvaliteter og ressourcer, som du har med dig ind i det her liv, og opdage de muligheder du har for at folde dem ud på din rejse igennem livet.

Dybest set findes der kun kærlighedens vej eller frygtens vej. Du får her mulighed for at opdage, om du lever og handler ud fra frygt ? eller om det er hjertet/kærligheden, evt. kontakten til noget større, der guider dig ?

At finde ind til kærligheden til dig selv og derigennem kærligheden til dine nærmeste og til jorden.

Gruppens muligheder:

Der vil altid være genkendeligheder og spejlinger i en gruppe, igennem de oplevelser, mønstre, blokeringer vi har med os fra opvæksten, og den kultur og tid vi lever i. Igennem forskellige øvelser og udvekslinger, vil du hjælpe dig selv og de andre, igennem de spejlinger og genkendeligheder der kan være. Du vil arbejde med at acceptere og rumme dig selv, med det der er og sker i dig. Øve dig i at sige til og fra, og at være den du virkelig er, fra øjeblik til øjeblik, i gruppen.

Vi vil arbejde med forskellige øvelser ude i naturen og inde i hytten, i kontakten til jorden og universets liv. Blandede øvelser: Yoga, afspænding, energiøvelser, meditation, shamanisme og kommunikation. Øvelser i at slippe og transformere frygt, mønstre og vaner, som du ikke behøver mere, for at komme videre i det liv, du og din sjæl har brug for.

Jeg vil tage udgangspunkt i relevante emner for gruppen, fra gang til gang, som f.eks.

  • Jordforbindelse og grænser

  • Stress, angst og frygt

  • Dine sjælelige kvaliteter og ressourcer

  • Vores maskuline og feminine side

  • Forskellen på ego, sjæl og selvet

  • At kende, rumme og tillade dine følelser

  • Healing af indre børn

  • Spirituelle veje på jorden

  • Kvindelig urkraft og naturlighed

Redskaber: Jeg vil bruge en shamanistisk tromme, rasle, syngeskål, bolde og musik, som hjælp til dybere kontakt og healing.

Datoer i 2024:  søndage d. 25/2,   2/6,   25/8,   17/11

Tid: KL 10.00-16.30

Sted: Saksvadvej 5, 8410 Rønde

Gruppestørrelse: 4-7 deltagere

Pris ialt: 1.100,-kr.

Deltagere: Aldersgruppe ca. 20-40år

Tilmelding: Betaling på konto 8147 0001754483

Underviser og kursusholder: Ida Hallas, Psykomotorisk Terapeut

www.idahallas.dk , idahallas@live.dk , tlf. 26179680

Medbring egen frokost, og praktisk bevægeligt tøj til inde og ude.

Jeg sørger for kaffe, te og snacks.

NB. Hvis du har spørgsmål til forløbet, kontakt mig gerne 🙂