MINDFULNESS-KURSER 2024

__________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

  

 

Kvindecirkel i naturen

Fuldt book

————————————————————————————————————-

Mindfulness og energibevidshed i naturen

Fordybelses-fredage

Vi er oprindeligt forbundet med naturen og søger derud, når vi har brug for pause, stilhed, væren, frihed, glæde og fred. Dybest set en længsel efter at være os selv, finde ro og være i kontakt med den vi virkelig er. I den tid vi lever i med store forandringer, søger mange mennesker dybere kontakt til det naturlige, det enkle og noget noget større….

På denne kursus-dag, får du mulighed for at fordybe dig i kontakten til dig selv igennem naturen. Det at være flere mennesker sammen, forstærker oplevelsen, samhørigheden og glæden i at dele energi. Igennem guidede kropslige nærværsøvelser, energiøvelser og meditationer, får du mulighed for at finde kontakt og jordforbindelse i naturen. Vi vil gå på opdagelse i naturens liv og den healing sker, i at forbinde dig og være lige nu. Herigennem opleve veje til indre fred med det der er.

Alt efter vejret vil dagen vil foregå mest ude på min store skønne naturgrund og i skoven/engen omkring med små søer, og også indendørs i nærværs-hytten. Jeg vil komme med korte oplæg, og vi vil sammen lave øvelser og meditationer. Vi vil arbejde med Meditation, Shamanisme, Yoga, Qigong, Frisættende bevægelse og Dybdeafspænding. Øvelserne giver inspiration og hjælp til dybere kontakt til din indre natur og den ydre. Du vil undervejs få stunder til at være alene i selvfordybelse i naturen.

Der vil blive en frokostpause. Medbring egen frokost og praktisk bevægelsestøj til inde og ude.

Jeg sørger for kaffe, te og snacks.

Dato:  Fredage d. 8.marts og d. 24.maj

Tid:  Kl. 10.00-15.30

Pris:  900.-kr. pr gang og 1.800,-kr. for begge dage.

Deltagerantal:  max 7 personer

Tilmelding:  Betaling på konto 8147 0001754483