KLIENT- OG KURSIST BERETNINGER

BERETNINGER FRA KLIENTER:

“At være i terapi og behandling hos Ida føles som et stort kram. Ida er helt utrolig hjertevarm og nærværende, og jeg følte mig tryg allerede første gang jeg trådte ind i hendes rum. Kombinationen af samtale og kropsbehandling har for mig gjort en kæmpe forskel. Når jeg ligger på hendes briks, åbnes der op for en kontakt til min krop som jeg ikke tidligere har oplevet, og igennem hendes behandling har jeg opnået en større forståelse af mig selv, og føler nu at jeg står stærkere i mig selv.
Ida greb mig da jeg stod i mit livs krise, og uden hende var jeg ikke kommet ud af en langvarig stress-sygemelding.
Jeg kan kun varmt anbefale at gå i behandling hos Ida” 
Mette
Jeg valgte Ida fordi det for mig giver rigtig god mening både at have en psykoterapeutisk og en kropslig tilgang til terapien. Nu har jeg gået hos hende i tre år, og er meget glad for det. Ida kombinerer kropslige metoder, visualisering, samtale, filosofi og dybdegående traumearbejde på en måde som giver mig en dybere forståelse af mig selv og mine reaktionsmønstre. Derudover sætter jeg også stor pris på at Ida er en terapeut som fortæller mig hendes holdning og ikke er bange for at blive sagt imod. Jeg føler der er plads til hele mig i terapilokalet og at jeg har udviklet mig og udfoldet mig rigtig meget i samarbejde med Ida.
Andrea
“Mit forløb hos Ida, er den bedste investering jeg har foretaget i mig selv.
Hos Ida bliver man mødt af en varm og kærlig energi, i de smukkeste omgivelser i naturen. I behandlingen formår hun at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man bliver mødt af empati og i ligeværd, som for mig har været en vigtig factor for personlig udvikling.
Hos tidligere terapeuter er jeg flere gange blevet mødt med fordomme og begrænsninger baseret på en diagnose.
Hos Ida, bliver jeg mødt som den jeg er, og der tages udgangspunkt i de ressourcer der måtte være, frem for alle begrænsningerne. Jeg bliver derfor altid mindet om, hvem jeg er, og hvor mine styrker ligger.
Efter hver session, oplever jeg mere balance i krop og sind. Jeg er blevet klogere på mig selv og jeg mærker en større ro.
Jeg har gennemgået en markant positiv udvikling, siden jeg startede hos Ida, og jeg har fået meget større selvindsigt, som giver mig en mere balanceret hverdag.
Jeg kan varmt anbefale behandling hos Ida.”
Camilla
“Ida er fantastisk til at hjælpe ens krop med at finde ro og nye perspektiver gennem samtale og de skønneste kropslige berøringer. Ida hjalp mig til at finde overskud og at mærke mig selv igen, da jeg var det allermest sårbare sted i mit liv.”
Mette
“At have Ida som terapeut er utroligt udviklende og helbredende for mig. Ida har nogle helt særlig evner inden for terapi og også spiritualitet. Jeg var igennem mange psykologer før jeg fandt hende og hun har hjulpet mig igennem svære tider, som ingen psykolog før har kunnet.
Ida arbejder både med det mentale og med kroppen og jeg har i den grad haft brug for at have begge aspekter med. Hvis du har fundet Ida, er du meget heldig 🙂
Liva
“Jeg bruger Ida, når fortiden stadig gør ondt, psykisk eller fysisk. Hun vejleder og healer, så jeg selv kan arbejde videre med det.
Jeg bruger også Ida som sparringspartner, når jeg vil finde ud af, hvad jeg mener,
Og hvad jeg vil gøre. “ 
Joan

BERETNINGER FRA KURSISTER

PÅ KURSUS HOS IDA:
“Et frirum af selvfordybelse og kærlighed
Enorm stor selvindsigt, selvhealing, energiforvandling, indre fred.
Det er tilladt at have det PRÆCIS, som jeg har det her og nu. Hun hjælper mig med at acceptere min situation, ved at vi arbejder med kroppen, følelser, sanser og tanker i et trygt og ærligt fællesskab med andre kvinder, som oplever alverdens udfordringer. Livsudfordringer der inspirerer os alle i en gruppe, når vi sammen bidrager med at være PRÆCIS, som dem vi er.
Jeg er så taknemmelig for alt det, jeg har opnået ved Idas hjælp. Jeg oplever altid en personlig rejse hos Ida – og jeg føler mig meget beriget efterfølgende. Ofte sker der en stemningsændring/forvandling af energi.”
Randi
”At have deltaget i Idas kursuser, har givet mig en fornyet livsenergi og styrken til at være den jeg er. Vi arbejder meget med kroppen under kursus, det har været rigtig hjælpsomt for mig ift. at forløse og give slip på gamle traumer.
Jeg kan stærkt anbefale at deltage i Idas kurser. ”
Liva
”Efter at jeg startede i individuel behandling hos Ida, har jeg sideløbende deltaget i flere gruppebaserede aktiviteter, som kvindecirkel og frisættende bevægelse og rystemeditation.
Noget der går igen på Idas “hold” er, at hun formår at facilitere et trygt rum, hvor der er plads til fordybelse og udvikling. Jeg oplever også at der altid er en god og varm energi i rummet, og der er plads til forskellighed. Dette er også en af årsagerne til, at jeg vælger at deltage på netop Idas kurser.
Kvindecirkel er for mig et frirum, hvor vi sparrer med hinanden og hvor der er plads til at være med det der opstår i nuet, igennem meditation, bevægelse, gode dialoger. Naturen omkring Idas skønne “kursus-hytte” bliver inddraget i flere øvelser.
Personligt holder jeg meget af at deltage på Idas hold, og det kan varmt anbefales.”
Camilla