Individuel behandling

En behandling starter med en indledende samtale, hvor jeg spørger og lytter til de erfaringer og oplevelser du har i forhold til spiseforstyrrelsen.

Derudfra fortæller jeg, hvordan jeg forestiller mig, at vi kan arbejde videre, og hvordan vi kan bruge samtale, psykomotorisk behandling/afspænding, kropsterapi og healing som grundlag for vores arbejde.

Behandlingen er et samarbejde imellem os, ud fra hvor du er i livet nu. Der sker kun det du er klar til og vil være med til.

Behandlingerne (altid med tøj på) kan både foregå liggende, siddende, stående og i bevægelse. Og det kan skifte fra gang til gang.

Ved vores samtale, kontakten til kroppen igennem afspænding/kropsterapi og de øvelser du laver, bliver det muligt at mærke dine følelser, og tidligere oplevelser kan dukke op og bearbejdes, som en hjælp til dig selv i din videre proces omkring spiseforstyrrelsen. Det kan være nødvendige, vigtige, befriende og livsbekræftigende oplevelser.

Som afslutning på hver behandling, samler vi op og afrunder behandlingen, så du føler dig klar til at gå videre ud i livet igen. Jeg/vi finder også en øvelse fra gang til gang, som du selv har mulighed for at arbejde videre med til støtte i dagligdagen.

 

Kontakt mig ang. priser.

Betaling på konto nr.  8147  0001754483 

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt tid – ellers betales halv pris.