kropsterapi

Med kropsterapi kan du komme i kontakt med dine følelser og ubalancer for herigennem at opnå selvindsigt og give slip på det, som du ikke længere behøver. Herved styrkes din livsenergi og din personlige udvikling.

Behandlingerne åbner muligheden for at se og erkende årsagerne til dine ubalancer, dine lidelser (fx stress, chok/traumer, spiseforstyrrelse, angst, depression, overgreb m.m.) eller det, som er svært i livet. Kropsterapien øger din selvindsigt og gør det efterhånden muligt at slippe fastlåshed i tidligere oplevelser og livsmønstre. Derved frigives plads til at se og afprøve nye muligheder og måder at leve dit liv på. Igennem kropsterapien mærker du dig selv, som du virkelig er, og finder ind til dine medfødte kvaliteter og ressourcer, din styrke og livsenergi. Du får en hjælp og en vejledning til at komme videre i livet, og leve i samspil og samhørighed med omverdenen.

Selve kropsterapien foregår med tøj på og kan både foregå liggende, siddende og stående. Behandlingen kan ses som en kropslig, sjælelig og verbal dialog, mellem klient og mig. Der indgår desuden ofte forskellige øvelser i mindfulness, afspænding og stresshåndtering.