Kurser – enkeltstående dage og forløb

Kurser 2022

———————————————————————————————————


Mindfulness & Energibevidsthed

fordybelses-dage januar & februar

 

 

  • Trænger du til tid til fordybelse og selvomsorg,

         som hjælp til indsigt, klarhed, indre flow og balance.

  • Er du nysgerrig på hvordan krop, sind og energi arbejder sammen.

  • Har du lyst til at træne nærværs-øvelser og meditation, i en gruppe.

  • Ønsker du at bevidstgøre din samhørighed med jorden og universet.

I disse år er der fart på udviklingen og energien i os mennesker og på jorden. Indre og ydre forandringer, som vi bl.a. mærker igennem følelsesmæssige svingninger, stress, sygdom, og forandringer i naturen. Vi har mulighed for at arbejde med forandringerne i os selv, og kan opleve et nødvendigt behov for at ændre vores vaner og måder at være i livet på.

Til det har vi brug for stunder til fordybelse, selvomsorg, hjertekontakt og selvhealing, så kroppens selvhelbredende kræfter sætter ind, hvormed livsenergien og vores indre balance styrkes. Herigennem kan vi stå stærkere i os selv i kontakten til hjertet og jorden og hinanden, og tage bevidste valg igennem forandringsprocesser. Vores indre arbejde, har betydning i den ydre verden.

Du vil igennem forløbet komme til at arbejde med forskellige øvelser, hvor det fysiske, mentale og energien arbejder sammen, igennem bevægelse, yoga, afspænding, energiøvelser, de 12 chakraer og meditation.

——————————————-

Forår 2022 Datoer:

mandage d.14/3  og 4/4  kl. 10.00-12.30,  Majlgade 28, baghuset, 2 sal

&

Fredag d.29/4 i naturen,  kl. 11.00-17.00,   Saksvadvej 5, 8410 Rønde,  

Pris ialt:   2.000,-kr. for alle gangene.  

Tilmelding:  På mail eller mobil+ betaling på konto

8147 0001754483 eller Mobilepay 83280

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Søndags-kursus:

Mindfulness i naturen

Vi er oprindeligt forbundet til naturen og søger derud, når vi har brug for pause, væren, frihed, glæde og fred.  Dybest set en længsel efter at være os selv, finde ro og være i kontakt med vores oprindelige naturlighed.

På denne kursus-dag, får du mulighed for at fordybe dig i kontakten til dig selv igennem naturen. Det at være flere mennesker sammen, forstærker oplevelsen, nærværet og glæden i at dele energi og fordybelse. Igennem guidede kropslige nærværsøvelser, energiøvelser og meditationer, får du mulighed for at finde kontakt og jordforbindelse i naturen. Vi vil gå på opdagelse i naturens liv og den hjælp og healing der er, i at forbinde dig og være i åbent nærvær. Herigennem opleve veje til indre fred, glæde og energi.

Dagen vil foregå mest ude på min store skønne naturgrund og skoven/engen omkring, – (og i stort telt i tilfælde af regn). I gruppen vil jeg komme med korte oplæg, og vi vil sammen lave øvelser og meditationer. Øvelserne giver inspiration og hjælp, til at du undervejs selv får stunder til selvfordybelse i stilhed. Vi vil samle op omkring bålet til sidst, hvor der bliver mulighed for at udveksle oplevelser.

Dato: Oplyses senere

Tid: kl. 11.00-16.00

Sted: Saksvadvej 5, 8410 Rønde (Jeg henter dig gerne ved bussen i Rønde eller Letbanen i Thorsager, eller hvis du har bil og plads til flere, kontakt mig gerne 🙂

Tilmeldingsfrist

på mail eller mobil + betaling på konto nr. 8147 0001754483 eller Mobilepay nr. 83280