Kurser – enkeltstående dage og forløb

Kurser efterår 2019

———————————————————–

 

 

Søndags-kursus:

Fordybelse & Healing i naturen

Vi er oprindeligt forbundet til naturen og søger skoven og havet, når vi har brug for pause, til væren, frihed, glæde, ro og nærvær. Dybest set en længsel efter at kunne være os selv og være i dybere kontakt med vores oprindelige naturlighed. Herigennem kan selvindsigt, klarhed og healing opstå.

‘På disse kursus-dage, får du mulighed for at fordybe dig i kontakten til dig selv igennem naturen. Det at være flere mennesker sammen, forstærker oplevelsen, nærværet og glæden i at dele energi og fordybelse.
Igennem guidede kropslige nærværsøvelser, energiøvelser og meditationer, får du mulighed for at finde kontakt og jordforbindelse i naturen. Du får redskaber til at træne at rumme og arbejde med kropslige signaler, smerter, følelser og det mentale. Vi vil gå på opdagelse i naturens liv og den hjælp og healing der er, i at forbinde dig og være i åbent nærvær. Herigennem opleve veje til healing af fysiske og psykiske ubalancer.

Det kræver ingen forudsætninger, kun nysgerrighed, åbenhed og lysten til at finde ind i en dybere kontakt til dig selv, igennem naturen.

Dagen vil foregå mest ude på min store skønne naturgrund og skoven/engen omkring, – (og i stort telt i tilfælde af regn). I gruppen vil jeg komme med korte oplæg, og vi vil sammen lave øvelser og meditationer. Øvelserne giver inspiration og hjælp, til at du undervejs selv får stunder til selvfordybelse i stilhed. Vi vil samle op omkring bålet til sidst, hvor der bliver mulighed for at udveksle oplevelser.

Der bliver en spisepause midtvejs. Så medbring en madpakke. Jeg sørger for vand, kaffe/te og snacks.

Du kan vælge en eller begge søndage. Indholdet vil være nogenlunde det samme begge dage, hvilket giver mulighed for yderligere fordybelse.

Datoer: Søndag d. 22.september
Tid: kl. 11.00-16.30
Sted: Saksvadvej 5, 8410 Rønde (Jeg henter jer gerne ved bussen i Rønde, eller hvis du har bil og plads til flere, kontakt mig gerne 🙂
Pris: 750,-kr. 
Tilmeldingsfrist: D. 19.september på mail + på konto nr. 8147 0001754483 eller Mobilepay nr. 83280

———————————————————————————————————————————————————-

 


Et fordybelses- og selvhealings-forløb

Mindfulness & Energibevidsthed

6 tirsdag eftermiddage, hver 14. dag

I disse år er der fart på udviklingen og energien i os mennesker og på jorden. Indre og ydre forandringer, som vi bl.a. mærker igennem følelsesmæssige svingninger, stress, sygdom. Det kan føre til selvindsigt og et nødvendigt behov for at ændre vores vaner og måder at være i livet på. For at kunne mærke os selv og finde vores vej, har vi brug for tid til fordybelse, ro, selvomsorg og selvhealing. Tid og tryghed til at finde ind i den indsigt og visdom der bor i os, i sammenhængen med noget større og andre mennesker.

Trænger du til tid til fordybelse, med mulighed for at hjælpe dig selv til indsigt, healing og indre flow
Er du nysgerrig på hvordan krop, sind og energi arbejder sammen med jorden og universet
Har du lyst til at blive klogere på hvad energi/energiarbejde er og kan

Du vil igennem forløbet få tid og mulighed for at arbejde med forskellige øvelser, hvor det fysiske, mentale og energien arbejder sammen. Vi forbinder os til jorden og universet, og åbner for vores indre energi-flow, f.eks igennem De 12 Chakra, bevægelse, yoga, afspænding, energiøvelser og meditation. Det kræver ingen forudsætninger, kun nysgerrighed, åbenhed og lysten til at finde ind i en dybere kontakt til dig selv.

Datoer: 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11
Tid: Kl. 14.30-16.30
Sted: Ryesgade 31, 3.th., 8000 Århus C (hos Mind and Motion)
Pris: 1200,-kr.
Tilmeldingsfrist: D. 1.september, på mail + konto nr. 8147 0001754483 eller Mobilepay 83280