Kurser – enkeltstående dage og forløb

Kurser sommer & efterår 2020

———————————————————————————————————


Mindfulness & Energibevidsthed

3 fordybelses-formiddage 

I disse år er der fart på udviklingen i os mennesker og på jorden. Indre og ydre forandringer, som vi bl.a. mærker igennem følelsesmæssige svingninger, stress, sygdom. Vi har mulighed for at arbejde med forandringerne i os selv, som kan hjælpe til selvindsigt. Vi kan opleve et nødvendigt behov for at ændre vores vaner og måder at være i livet på. Til det har vi brug for stunder til fordybelse, selvomsorg og selvhealing, så kroppens selvhelbredende kræfter ind, og livsenergien og vores indre balance styrkes. Herved kan vi stå stærkere og tage bevidste valg igennem forandringsprocesser.

Trænger du til tid til fordybelse og selvomsorg, som hjælp til indsigt, indre flow og balance
Er du nysgerrig på hvordan krop, sind og energi arbejder sammen
Har du lyst til at træne nærværs-øvelser og meditation, i en gruppe

Du vil igennem forløbet komme til at arbejde med forskellige øvelser, hvor det fysiske, mentale og energien arbejder sammen, igennem De 12 Chakra, bevægelse, yoga, afspænding, energiøvelser og meditation. Det kræver ingen forudsætninger, kun lysten til at finde ind i en dybere kontakt til dig selv.

Datoer:  4/9,  18/9,  2/10
Tid: Kl. 10.00-12.00
Sted: Trøjborgvej 2D, 8200 Århus N
Pris: 750,-kr.
Tilmeldingsfrist: D. 1.august på mail eller mobil + betaling på konto
8147 0001754483 eller Mobilepay 83280


—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Søndags-kursus:

Mindfulness i naturen

Vi er oprindeligt forbundet til naturen og søger derud, når vi har brug for pause, væren, frihed, glæde og fred.  Dybest set en længsel efter at være os selv, finde ro og være i kontakt med vores oprindelige naturlighed.

På denne kursus-dag, får du mulighed for at fordybe dig i kontakten til dig selv igennem naturen. Det at være flere mennesker sammen, forstærker oplevelsen, nærværet og glæden i at dele energi og fordybelse. Igennem guidede kropslige nærværsøvelser, energiøvelser og meditationer, får du mulighed for at finde kontakt og jordforbindelse i naturen. Vi vil gå på opdagelse i naturens liv og den hjælp og healing der er, i at forbinde dig og være i åbent nærvær. Herigennem opleve veje til indre fred, glæde og energi.

Dagen vil foregå mest ude på min store skønne naturgrund og skoven/engen omkring, – (og i stort telt i tilfælde af regn). I gruppen vil jeg komme med korte oplæg, og vi vil sammen lave øvelser og meditationer. Øvelserne giver inspiration og hjælp, til at du undervejs selv får stunder til selvfordybelse i stilhed. Vi vil samle op omkring bålet til sidst, hvor der bliver mulighed for at udveksle oplevelser.

Dato: Søndag d. 16.august

Tid: kl. 11.00-16.00

Sted: Saksvadvej 5, 8410 Rønde (Jeg henter dig gerne ved bussen i Rønde eller Letbanen i Thorsager, eller hvis du har bil og plads til flere, kontakt mig gerne 🙂

Pris: 850,-kr. 

Tilmeldingsfrist d. 1/8

på mail eller mobil + betaling på konto nr. 8147 0001754483 eller Mobilepay nr. 83280