Kurser – enkeltstående dage og forløb

 

Kurser efterår og vinter 2018

———————————————————– 

 

Mindfulness & Selvudvikling 

“Din udviklingsvej”- igennem naturen 

– for dig der tidligere har deltaget min mindfulness undervisning

Her får du mulighed for at finde ind til -og arbejde med det der er vigtigt for dig i din personlige udvikling lige nu og på din vej fremover. Vi vil være meget ude i naturen og lave øvelser og meditationer i samhørighed og genskabe forbindelsen til vores egen oprindelige indre natur.

Koble Mindfulness med personlig udvikling hjælper til at acceptere og rumme dig selv og din nuværende situation, og derved finde dybere ro og fokus, i at kunne mærke og vælge hvad der er vigtigt. Åbne for muligheder og finde styrken til de eventuelle ændringer der skal til, for at gå den vej der er vigtig for dig i din udvikling.

Vi vil arbejde  med at bevidstgøre de mønstre og vaner, der forhindre os i at leve og udfolde vores liv, som det hele menneske vi er. Redskaber som skyggearbejde/ projektioner, overbevisninger og værdier vil indgå, i sammenhæng  med kroplige øvelser, energiøvelser, 12 chakra systemet, afspænding, yoga og meditation. Der vil være udvekslinger deltagerene imellem, ud fra behov.

En hjælp og redskaber i din hverdag til at være – og stå ved dig selv, finde klarhed og styrke dine personlige ressourcer og kvaliteter.

Jeg vil komme med korte oplæg om relevante temaer, fra gang til gang.

Tid: Søndag d. 17. november  kl. 10.00 – 17.00

Sted:  Saksvadvej 5, 8410 Rønde

Deltager antal:  max. 6 personer

Pris: 700,-kr.

Tilmeldingsfrist: D. 1.maj  på  idahallas@live.dk eller mobilepay 83280  + betaling på konto:  9695 0001754483

——————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

Mindfulness i naturen

 EN FORDYBELSES-DAG

Igennem guidede nærværsøvelser og meditationer, med nysgerrighed og åbenhed, får du mulighed for at finde kontakt og grounding i naturen. Opdage naturens dybere liv og den healing og hjælp der er, bare ved at lytte og være i åbent nærvær.

Dagen vil forgå mest i stilhed ude i naturen, på min store skønne naturgrund & skoven & engen omkring (I tilfæle af meget regn, vil vi være i min lyse havestue). Vi vil bruge ca. 2/3 del af tiden i gruppen, hvor jeg vil komme med korte oplæg og guidnings, som inspiration til at du også selv får tid til at gå ud i naturen og fordybe dig i stilhed. Vi vil samle op til sidst og der bliver mulighed for at udveksle oplevelser.

Tid:  på vej…..

Sted: Saksvadvej 5, 8410 Rønde ( Du kan blive hentet ved en bus i Rønde)

 

————————————————————————————————————————————————————